Mind a(z) 8 találat megjelenítve

A kozmoenergetika gyakorlati-tudományos módszer, amely nagyon sokrétű és kiegészítő ismereteket ötvöz, mint például az ősi életminőséget javító metódusok és nemzetek tudásai,tudat aktiválásának módszerei, ayurvéda, test-elme-lélek fejlődés . Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ma új lendületet ébreszt az emberek fizikai és pszichológiai jólétéről. 2009 végén a WHO támogatásával megalakult a Kozmoeneregetikusok Nemzetközi Szövetsége ,és Kolcov kutatási vállalata majd eszközei regisztrálva lettek a WHO (Egészségügyi Világszervezet) Kozmoenergetikai alszövetségének «THE GLOBAL HEALTH WORKFORCE ALLIANCE»(GLOBÁLIS EGÉSZSÉG MUNKAERŐI SZÖVETSÉG”programjába.

“Az elmúlt évtizedekben végzett egyik kisérlet bizonyítékaként, a tudósok mérgezve a kozmovenerikus és kozmoenergetikai csatornákat,bebizonyították ,hogy ezen “mérgezések” hatása jelentősen negatív hatást gyakorol a különböző bioszférákban lévő élőlényekre és növényekre egyaránt.
Ezen esetben a vizsgált emberek és állatok esetén,sokkal nagyobb arányban meggyengült a fizikai szervezet védekezőereje,több volt a pszihologiai diszharmonika,csökkent a kiegyensúllyozottság .Növényeknél ugyancsak csökkent az immunitás és a növekedés. Bebizonyosodott a kutatás eredményeként, hogy a kozmoduláris csatornák léteztek ,és hatással vannak az élő szervezetekre.” Az ember egészségét nem csak a fizikai síkon lévő okok befolyásolhatják , hanem az energetikai és energiainformációs rendszerünk ideális működése is. Az energiaközpontok, csatornák, csakrák,meridiánok és a biomezők ránk ható hatásaival és harmonizálásával ugyancsak foglalkozni kell.
(Eszközök nélkül a kozmoenergetikai csatornák felé kapcsolódás, és ebben az energiatérben megmaradás óriási erőt ,koncentrációt és nagy spirituális szintű tudást igényel,és ezt az állapotot csak mesterek tudják létrehozni) Emiatt lettek megalkotva a KFSZ lapok, amelyeken többek között tiszta kozmoenergetikai csatornák vannak polarizálva,amelyek képesek szükséges intenzitással, a kívánt ideig folyamatosan biztosítani a felhasználó (akár spiritiális tudás nélkül) számára a kapcsolatot. A kozmoenergiai csatornák aktivizálásához és az univerzummal való kapcsolathoz a felhasználó irányítsa gondolatait a szükségleteire(fejlődése, önfejlesztése, szellemi és fizikai gyógyulása) amikben változást szeretne elérni. A kozmikus energiacsatornák befolyásának köszönhetően megtanulhatjuk, hogy miképpen kell aktiválni a saját tudatunkat úgy,hogy ez megfeleljen a saját személyes igényeinknek. Szervezetünk javulása a világegyetem energiacsatornáival létrejött kötéseken keresztül történik.

A KFSZ LILA „9-16” sorozat lapjain lévő polarizációk:
– Kozmoenergia csatornák .
-Ásványi polarizációk sokasága.
-A gyógynövények polarizációi.
-Különböző bioszféra lenyomatok.
-Kozmikus Maya teurgia csatornái.

Akció!
43000 Ft 34000 Ft
Akció!
43000 Ft 34000 Ft
Akció!
43000 Ft 34000 Ft
Akció!
43000 Ft 34000 Ft
Akció!
Akció!
43000 Ft 34000 Ft
Akció!
43000 Ft 34000 Ft
Akció!
43000 Ft 34000 Ft